MENÜ
   
 

HU  

 
 

2013 VW Scirocco GTS

Volkswagen az első generációs Scirocco GTS 30. évfordulójára készített egy különkiadású Scirocco-t, a GTS-t.  Az Auto Mobil International-en mutatják be, ami Leipzig-ben (Németország) lesz. A kocsi fekete és piros versenyvonalakat kap, ami a tetőn, motorháztetőn, és a csomagtartón is megjelenik, ezek emlékeket idézik a 70-es, és 80-as évek verseny autóit, míg a karosszériája egyedülálló első és hátsó ütközőket és küszöböket kap, a VW tervezőitől.

 
 

Az új egyedülálló Scirocco GTS

 
 

Az említett kiegészítőkön kívül piros visszapillantó tükröt, 18"-as "Thunder" felniket, hátsó diffúzort, hátsó légterelőt, és a GTS emblémát kapja meg a kocsi. Az utastérben is megjelenik a dombornyomott GTS név a küszöb díszlécen, és az ülések háttámlája is megkapta a jelölést. A golf labda dizájn is megjelenik benne, ami általában a Golf GTI-ben szok lenni, de az 1982-es Scirocco GTS-ben is volt.

 
 

A sportos küllső, sport belsőt takar, piross kiemelő varrással

 
 

A különleges kiadású Scirocco-ba a kedvenc zenénk jó hangzásáról, pedig a 400W-os Fender audio rendszer gondoskodik, a 10 csatornás erősítővel. A Scirocco GTS magyarországi érkezéséről még nincs információ.

- Kartos Patrik -

2012-12-21, 23:45:13

 
     

 

website counter

website counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet