MENÜ
     
 

HU  

 
 

Új Honda Fit EV 

 
Honda is beszáll az elektromos autók piacára amerikában. Az új modell riválisai az amerikai piacon a Nissan Leaf, a Ford Focus EV, és a Mitsubishi i (nálunk Citroën Zero és Peugeot iOn néven is kapható). Az autó ütemezett bevezetése nyáron kezdődik meg Californiaban. A hatótávolsága egy feltöltéssel várhatóan 132km (82 mérföld) lesz vegyes használatnál.
 
 

2013 Honda FIT/Jazz EV

 
 

A vetélytársainak hatótávja egy töltéssel - a Nissan Leaf 117,5 km-es (73 mérföldes) hatótávval, a Ford Focus EV 122km-rel (76mérföld), és a Mitsubishi i a legkisebb hatótávolságával azaz 100 km (62 mérföld) egy feltöltéssel. Az új Fit EV havi részlete 389 US $ lesz, és tavaly novemberben mutatták be a Los Angeles-i Auto Show-n. A Nissan kereskedelmi ára 36 050 US $, az alap Leaf lízing ára 369 US $.

 
 

 

 
 

Miközben az alap benzines Fit kezdőára 15 325 US $, az EV elektromos változat teljes ára kb. 38 000 US $ lesz. Mint a legtöbb EV modell, így az elektromos Fit (Jazz) hatótávolsága is kisebb egy feltöltéssel, mint a mpg (egy gallonnal/mérföld érték - ez amerikában a fogyasztási adat, de nálunk ez az adat pont a fordítottja, itt meg van adva hány liter üzemanyagból lehet lemenni 100km-t) egyenértékű hatótávolsága.

- Kartos Patrik -
2012
 
     
 
 

hit counter

website counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet