MENÜ
   

 

 

 

Új Cadillac CTS fényszórói

A következő generációs CTS Cadillac új fényszóróiról új információk jelentek meg, amiket a tervezők "eyes - szemek" -nek neveznek. A közelgő teljesen új Cadillac CTS luxus sport sedan egyesíti a fénykibocsátó diódát, és a magas intenzitású kisüléses világítást, ami új arcot ad a Cadillac-eknek, az új luxus sport sedan-nak pedig is jól állnak.

 
 
A kocsi orrán található 16 LED-ből álló fényszórók kezdődnek nyolc LED-vel, ami az ütközőben folytatódik további nyolccal. Az ütközőben levő LED világításnak két funkciója van, az egyik a világítás és a másik az irányjelzés. A fényszórók legfontosabb része a projector (vetítő) nevet kapta, ami szintén többcélú. Az új fényszóró a HID rendszernek köszönhetően képes alacsony, és magas reflektorfény kibocsátására is. Az új modell a középkategóriás luxus autópiacból kiemelkedik a luxus és kifinomult technológiáival.  
   

A 3. generációs CTS megkapja a tervezők új megoldásait, ami az ATS Sedan-on mutatkozott be először, és így a kategóriájában a legkönnyebb autó lesz. A gyártását pedig ősszel kezdik meg a Lansing-i, Michigan-i gyárban.

 - Kartos Patrik -

2013. 04. 28., 13:33:35

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 Free Counters

Free Counters

Asztali nézet