MENÜ

                                                                                                                                                   

Mitsubishi Concept-ek - új design-nal

Mitsubishi három új koncepció autót mutat be a 2013 Tokyo Auto Show-n. A bemutatott modellek a Concept GC-PHEV, Concept XR-PHEV, és a Concept AR nevet viselik. Az első modell a Concept GC-PHEV, ami egy full-size SUV, folyamatos összkerék meghajtás rendszerrel.  A kocsi egy alternatív meghajtású modell, ami plug-in hybrid rendszert kapott, ami tartalmazza a kompresszoros 3.0 literes V6-os motort, és a hozzá tartozó 8 fokozatú automata váltót.

A következő modell a Concept XR-PHEV, ami a jövő kompakt SUV-ját mutatja be. A kocsi orrában egy kisebb erőforrást találunk, ami egy 1.1 literes turbófeltöltős motor. Az 1.1 literes motor, a plug-in hybrid rendszernek köszönhetően, nagyon takarékos lesz. Az utolsó, harmadik autó a Concept AR, ami egy következő generáció kompakt MPV (egyterű), és használja a gyenge hybrid rendszert, az 1.1 literes közvetlen befecskendezéses, turbófeltöltős motorral.

Mindhárom modell felszerelése tartalmazza, a Mitsubishi legújabb eAssist aktív biztonsági technológiáit, és a legújabb információs rendszereket. Az három új autó, a Mitsubishi új design irányát mutatja be. 

2013. 11. 02., 10:33:53

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet