MENÜ
     

 

 

Megújult a Spark és egy új motor az Orlando-hoz
 
A felfrissült Spark-ot a Paris Motor Show-n mutatja be a Chevrolet. A Spark versenytársai a minik kategóriájában a Ford Ka és az új Opel/Vauxhall Adam. A megújult Spark új hűtőrácsot, fényszórókat, és újratervezett ütközőket kapott. Ezekhez még jön a szintén új alu. felnik, és a hátsó légterelőbe integrált féklámpa. Az utastérben pedig az újra tervezett középkonzol vehető észre. 
 

  

2014 Chevrolet Spark

 
A motor választék továbbra is változatlan marad, a két benzinmotorral, ami tartalmazza a 68 lóerős 1.0 literest, és a 80 lóerős 1.2 literes motort. A felfrissült Spark jövő év elején érkezik meg a márkakereskedésekbe, ami az árát illeti valószínű, hogy 2.2 - 2.5 millió Ft (kb. 7 - 8 ezer €) körül kezdődik majd. A Spark mellett, még egy újdonságot is bemutatott a Chevrolet, ami nem más, mint az új motor az Orlando motor választékában.  

  

2014 Chevrolet Orlando

 
Az új motor az 1.4 literes turbófeltöltős benzinmotor, amit már Amerikában a Sonic (Aveo) RS-ben, és a Cruze-ban is megtalálhatunk. Az Orlando-ban is ez a motor szintén 140 lóerőt fog teljesíteni, aminek a fogyasztása kb. 6,3-6,5 l/100km-en. Az ára pedig várhatóan kb. 3.5 - 4.0 millió Ft (14 - 15 ezer €) lesz.
 
- Kartos Patrik -
2012-2013?
 
   
 
 
HTML Hit Counter
HTML Hit Counter
Free Counter
 

 

2016 Chevrolet Malibu - US

 

 

 

 

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet