MENÜ

                                                                                                                              

Brabus B63S 700 Windestar Dubai Police

A Dubai-i rendőrség, egy újabb kocsival bővíti, a rendőr autó flottáját. A legújabb tag egy Mercedes-Benz G63 AMG alapú, Brabus B63S 700 Windestar. Az alap autó meghajtásáról egy 5.5 literes V8-as motor gondoskodott, 400 kW teljesítménnyel, és 760 Nm nyomatékkal. A Brabus változat azonban 114 kW-val erősebb, aminek köszönhetően, már 514 kW maximális teljesítmény áll a vezető rendelkezésére.

  

Az új kocsi, csúcssebessége 240 km/óra, és a gyorsulása 100 km/órára 4.9 másodperc. A jelenlegi Dubai rendőr autókkal összehasonlítva, talán ez a leglassabb az egzotikus rendőrautó flottából. A Rendőrautó flotta tartalmaz, olyan kocsikat, mint a Bugatti Veyron, Aston Martin One-77, Ferrari FF, és Lamborghini Aventador, plusz a kiállításon is bemutatott 3 elég új modell, az Audi R8Nissan GT-R, és a Mercedes SL63 AMG.

        

A kocsi a rendőrség színeit megkapta, ami alapja a fehér, és rajta a zöld Police felirat, és még kapott a kocsi rendőrségi fényhidat, a tetőre, plusz LED világítást, és 23”-as felniket. Az új modellek a Tune It! Safe! Kampánynak köszönhetően készültek el, ami Németországban kezdtek el először. A kocsi jelenleg a Dubai Motor Show-n van kiállítva.

2013. 11. 07., 14:45:01

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet