MENÜ
     

  

 

A Chevrolet újdonságokkal dobja fel autóit

A kényelmi és biztonsági berendezések egész arzenáljával jelentkezik a Chevrolet, a 2013-as Frankfurti Autószalonon. A kiállításon megjelenő újdonságok közül megemlíthető, a mini kategóriás új Spark Bubble Edition, amely még több vásárlót hoz a Chevrolet-nek az Európai piacon. Az új Spark Bubble Editon, csak egyes Európai országokban (Magyarország kivételével) lesz elérhető, sportos első ütközővel, a 15“-ös fehér alu. felnikkel, és új fehér vagy rózsaszín Bubble matricákkal az első sárvédőn. A külső díszítő elemekhez és színekhez illő belső dekorációt kapott az utastér is. Az ülések már műbőr kárpitot kaptak, az alap szövet helyett.

 

2014 Chevrolet Spark Bubble Edition

 
A biztonsági berendezéseket pedig kiegészítették ESC-vel, ami már alapfelszerelés tartozéka lett. Az utastérben a tervezők kezelésbe vették a műszerfalat, és a burkolatokat is. A Spark felszerelése tartalmazza még a Bluetooth-os CD-s rádiót, valamint az USB és aux-in csatlakozót, ami csak néhány felszerelésnél széria. A rádiót még kiegészítették a Hands-free rendszerrel, melynek gombjait a kormánykeréken helyezték el. A Chevrolet Aveo pedig megkapja a Chevrolet MyLink rádiót, ami már tartalmazni fogja a tolatókamerát is. A rádió 7 colos nagyfelbontású képernyőjén jelenik meg a kamera képe is. A jobban felszerelt modellek, még fénydiódás irányjelzőt is kapnak a tükörházba.  

2014 Chevy Spark Bubble Edition - int -

 

A Cruze-hoz új évben már kétféle MyLink rádiót kínálnak, de mindkettőhöz csatlakoztatható telefon. Az eddig elérhető rendszert kiegészítő ikonos rendszer, csak magasabb felszereléseknél lesz elérhető, plusz hozzá tartozik a Navigáció, a CD-lejátszó, valamint a hangfelismerő és szövegmondó rendszer. A rádiók mindig frissíthetők lesznek az új szoftverekkel és alkalmazásokkal. A felszerelés mellett, az erőforrások választéka is változik.  Az új motorok ősztől már elérhetők lesznek, amik a következők: 1.4 Turbo (140 lóerő/ 103 kW), valamint 1.6-os 124 lóerővel (91 kW), és 1.8-as 141 lóerős (104 kW) motor.

 

  

2014 Cruze SW & Orlando

 
A benzinmotorok mellett a dízelmotor választéka is megváltozik, ami tartalmazza majd az 1.7 literes 130 lóerős (96 kW), és a 2.0 literes 163 lóerős, valamint az 1.7-es 110 lóerős (81 kW) dízelmotort. A biztonsági rendszereknél még megjelenik a holttér figyelő rendszer is. A következő gyártási évtől már az Orlando-ban is megjelenik a holttér figyelő rendszer, és a fejlett parkolás segítő rendszer is (utóbbi a megfelelő parkolóhelyet megtalálja, és segít a parkolásban a vezetőnek). A kocsihoz szintén az új MyLink rendszer lesz elérhető, ami az Aveo-ban is. Az opciós listán pedig megjelenik a hátsó utastér fűtés is. A további újdonságok, mint a visszapillantóba elhelyezett irányjelző, vagy a 16“-os, 17“-es, és 18“-as felnik is megjelennek.  

2014 Chevy Orlando

 

A Malibu csak az erőforrásaiban újult meg, ami pontosabban egy új hatékonyabb dízelmotor, és már kapható kézi váltóval és start/stop rendszerrel, amikkel a fogyasztása 4.7 liter/100 km, és a CO2-kibocsátása 125 g/km. A felső szinteknél még tolatókamerával és fékasszisztens villogó féklámpával egészítik ki. A Trax pedig már elsőkerék meghajtással is elérhető lesz. A kocsi 1.4-es benzinmotorral és 6 fokozatú kézi váltóval lesz elérhető, aminek köszönhetően a kocsi gyorsulása 9.5 másodperc 100 km/órára, és az átlagfogyasztása 6.0 l/100 km start/stop rendszerrel (CO2-kibocsátás: 139 g/km). Készül automata váltós változatban is.

 - Kartos Patrik -

2013. 08. 07., 19:35:48

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

1957 Cadillac Eldorado Biarritz - RM Auction

 

 

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet