MENÜ
        

 

 

Chevrolet Spark EV - L.A.

Az elektromos meghajtású Chevrolet Spark EV világpremierje, a LA Motor Show-n lesz november végén. Az új modellről néhány részlet már ismert. Az autó teljes elektromos meghajtást kap, plug-in rendszerrel. Az elektromos motor teljesítménye 85 kW (116 lóerő), ez 34 lóerővel több, mint a jelenlegi 1.2 literes benzinmotorral szerelt változat. 

 

Chevrolet Spark EV  

Chevrolet Spark EV

 
A nanofoszfát  Li-Ion ( Nanofoszfát EXT) akkumulátor tárolja az áramot, amit a hátsó ülések, és a csomagtér alá rejtettek el. Az akkumulátor az A123 vállalat találmánya, és megtalálható a BMW ActiveHybrid 3-asban és 5-ösben, valamint a McLaren Mp4-12C indító akkumulátora is ezt a rendszert alkalmazta.  

 

Chevrolet Spark EV - int -

 

Az elektromos Spark EV-ket, a GM új White Marsh üzemében fogják gyártani, ami Maryland-ben található. A Chevrolet ezt az elektromos Spark-ot azoknak tervezte akik, városban laknak és sokat járkálnak bent a városban autóval, mint a pizza futárok, csomagküldő szolgálat, és valószínűleg nagyobb típusokban is megfog jelenni ez az elektromos meghajtás. A Spark EV fejlett elektromos autóból bemutató flották kerülnek Kínába, Koreába, és Indiába használatra.

- Kartos Patrik -

2012-2013?

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

2016 Renault Mégane & GT

 

 

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet