MENÜ
     

 

 

 

Alfa Romeo 4C

Az Alfa Romoe 4C végleges gyártásra érett változatát a Genfi autószalonon mutatják be. A kocsi egy két üléses, középmotoros, hátsókerék meghajtású kupé, de az Alfa Romeo génjeit tovább viszi (teljesítmény, olasz stílus, és maximális vezetési élmény).

 
   
A kocsi méreteiben kicsi sportkupé, mivel a hossza csak 4 méter, a szélessége 2 000 mm, magassága 1 180 mm, és a tengelytávja 2.4 méter, aminek köszönhetően kisebb helyen megtud fordulni, és városban is könnyedén lehet vele közlekedni. A meghajtásáról egy 1 750 TBI benzinmotor gondoskodik, amit tovább fejlesztettek. Az 1 750 TBi motor a 159-es Alfa Romeo-ban 200 lóerőt teljesít.  
 

Az új motorhoz csatlakozik, az Alfa TCT szárazkuplungos automata sebességváltó, ami kis tömegének és rendkívüli reakcióidejének köszönhetően valódi mérföldkő a kategóriájában. A vezető a kormány mögött elhelyezett váltófülekkel váltogathatja a fokozatokat. Az új 4C-ben debütál az Alfa DNS legújabb verziója, ami az eddigi dinamikus, normál, és négyévszakos üzemmód mellett, egy negyedikkel is kibővítették, és ez a Race üzemmód, ami egy ilyen kategóriájú kocsiba kell. Az ára kevesebb, mint 60 ezer € lesz.

- Kartos Patrik -

2013. 02. 14., 00:37:23

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet