MENÜ

  

Abarth Fiat 695 Edizione Maserati

Az új Maserati Edizione Fiat alapját, az 500-as Convertible alkotja, amit már korábban bemutattak a 2012-es Genfi Auto Show-n. Fiat úgy tervezi, hogy csak 499 db-ot gyárt le ebből a limitált kiadású modellből, ami az Abarth 695 Maserati Edizione nevet viseli. Fiat mondta, hogy az Abarth 695 Edizione Maserati " képviseli a köteléket az Abarth, és a Maserati között".

   

Mint korábban, a 695 Tributo Ferrari, a 695 Edizione Maserati is az Abarth módosított 1.4 literes Turbo T-Jet négyhengeres motorját kapja meg, amit kicsit felhangoltak és így a becslések szerint a teljesítménye 180 lóerő lett és kap hozzá egy Abarth Competizione elektromechanikus váltót, váltófülekkel a kormány mögött. Az Abarth 695 Edizione Maserati a teljesítmény növeléshez kapott túlméretezett Brembo fékeket, Koni lengéscsillapítókat, 17"-es Maserati Neptune alu. diszkeket alacsony profilú gumiabroncsokkal, és a Record Monza sport kipufogó rendszert.

     

Az utastérben Poltrona Frau bézs bőr ülések fogadnak, és a kedvenc zenénk jó hangzásáról a JBL audio rendszer gondoskodik. A kocsi néhány különlegességet kapott az utastérben, a Jager műszereket, a fekete bőr kormányt, alumínium pedálokat, és szénszálas betéteket Abarth 695 Edizione Maserati grafikával. Igazi különlegesség lesz a gyüjtőknek.

2012

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet