MENÜ
   
 

HU  

 
 

Abarth Fiat 695 Edizione Maserati

Az új Maserati Edizione alapját, a Fiat 500 Convertible alkotja, amit már korábban bemutattak a 2012-es Genfi Auto Show-n. Fiat úgy tervezi, hogy csak 499 db-ot gyárt le ebből a limitált kiadású modellből, ami az Abarth 695 Maserati Edizione nevet viseli. Fiat mondta, hogy az Abarth 695 Edizione Maserati képviseli a köteléket az Abarth, és a Maserati között.

 
 

 

2012 Abarth 695 Edizione Maserati

 
 

Mint korábban a 695 Tributo Ferrari, a 695 Edizione Maserati is az Abarth módosított 1.4 literes Turbo T-Jet 4-hengeres motorját kapja meg, amit kicsit felhangoltak, és így a becslések szerint a teljesítménye 180 lóerő lett, amihez még kap egy Abarth Competizione elektromechanikus váltót, váltófülekkel a kormány mögött. Az Abarth 695 Edizione Maserati a teljesítmény növeléshez kapott túlméretezett Brembo fékeket, Koni lengéscsillapítókat, 17"-es Maserati Neptune alu. felniket alacsony profilú gumiabroncsokkal, és a Record Monza sport kipufogó rendszert.

 
 

 

Reklám

 
 

Az utastérben Poltrona Frau bézs bőr ülések fogadnak, és a kedvenc zenénk jó hangzásáról a JBL audio rendszer gondoskodik. A kocsi néhány különlegességet kapott az utastérben, a Jager műszereket, a fekete bőr kormányt, alumínium pedálokat, és szénszálas betéteket Abarth 695 Edizione Maserati grafikával. Igazi különlegesség lesz a gyüjtőknek.

- Kartos Patrik -

2012

 
     

 

free counter

visitor counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet