MENÜ

                                                                                                                                               

2015 Honda S660 „Új Beat“

Honda a mini roadster-ét vissza hozza, ami jelenleg az S660 Concept néven fog bemutatkozni. A kocsi szintén kompakt, középmotoros, hátsókerék meghajtású roadster-ként fog jönni. A kocsi meghajtásáról egy 660 cm3-es, turbófeltöltős motor fog gondoskodni.  A hivatalos bemutatója a Tokyo Motor Show-n lesz, a következő hónapban. Az új Honda gyártásra érett változata csak 2015-ben jön majd, de erősebb motor is elérhető lesz hozzá.

A új Honda Roadster először is a hazai piacon kezdi meg a pályafutását, Japánban. Az erősebbik motor, amivel elérhető lesz a kocsi, az a 1.0 literes turbófeltöltős benzinmotor, aminek a teljesítménye  több, mint 100 lóerő lesz. A kocsihoz ez a teljesítmény elegendő lesz, mivel a saját tömege 850-900 kg között mozog. Az új Beat várhatóan, az Európai piacra is megfog érkezni. Az elődjéhez a Beat-hez formailag is nagyon hasonlít.

Az új Roadster a legkisebb tagja lesz, a három új középmotoros sportmodellnek. A harmadik középmotoros sportkocsi, a Toyota GT86-val fogja felvenni a versenyt, ami az új NSX és 2015-ös S660 concept között foglal majd helyet. 

2013. 10. 23.,17:46:00

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet