MENÜ
   

 

 

 

2015 Cadillac Escalade

Cadillac teljesen leleplezte a következő generációs 2015 Cadillac Escalade-t, alap és hosszú tengelytávú ESV verzióban. Az új Escalade és Escalade ESV modellek gyártása csak, a következő tavasszal fog megkezdődni. Az új Escalade családból, jelenleg a Hybrid és EXT (pick-up) verziók nem jelennek meg, de lehetséges, hogy később újra visszatérnek.

 
   
Az EXT pick-up eladásait a Wikipédia mutatja, aminek bevezetése 2001-ben kezdődött meg, és a magas eladási számok 13 494 db. A kocsi értékesítése  a 2002-es darab számmal még emelkedett, de utána csökkeni kezdett az eladott darabok száma pár száz db-val. A Hybrid változat esetében ez kicsit más, mivel a magas ára miatt, üzletemberek vették inkább, akik látták az ár megtérülését.  
    

Az új 2015 Escalade hagyományos 6.2 literes V8-as motortól kapja az erejét, de a fogyasztása jelentősen csökkent. Az új motor most, közvetlen befecskendezéssel, és henger lekapcsolással jön. Az utóbbi lehetővé teszi a motor 4-hengeres működését is, amikor nincs szükség a maximális teljesítményre.

- Kartos Patrik -

2013. 10. 09., 10:22:40

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet