MENÜ

  

2014 Skoda Fabia  

A teljesen új Fabia-ra még mindig több, mint 12 hónapot kell várni - a kocsit tesztelés alatt a jelenlegi Polo-nak álcázták, csak hosszabb volt a tengelytávja.  Az új modellen is a Skoda legújabb design nyelve látható, mint az új Octavia-n, vagy a Rapid-on. Az új Fabia is megkapja a szélesebb hűtőrácsot, a szögletes fényszórókat, és a LED hátsó lámpákat.

Viszont a részleteiben, még a jelenlegi modellre fognak hasonlítani, mint az érdekes C-oszlop, és a hátsója formája. Az új Fabia már, a legújabb MQB platformra épül. A kocsi várható érkezése 2014-ben esedékes.  Az új platform lehetővé teszi a hosszabb tengelytávot, aminek köszönhetően növelni lehet a hátsó lábtér és csomagtér méretét. Az új generációból is lesz vRS változat az információk szerint, az új motorok már az Euro6 normáknak lesznek megfelelőek, amik 2015-ben jönnek érvénybe.

Az Euro6 minősítést a normál Fabia motorokra is érvényesek lesznek.  Az új generációs RS-ek már benzin és dízelmotorral is elérhetőek lesznek az információk szerint, de ez még kérdéses mire gyártásba kerülnek a Fabia-k. A jelenlegi modellt 2007-től értékesítik, aminek a kezdőára 2 785 340 Ft/ 8 597€, és 2014-2015-ben fogják váltani az új generációs modellek.

 2013. 08. 24., 19:32:43

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet