MENÜ

                                                                                                                

2014 Nissan Juke NISMO RS

Nissan sport részlege még erősebb Juke NISMO-t mutatott be, a 2013 Los Angeles Auto Show-n. A mókás crossover erősödött és egy RS jelzést is kapott. A kocsi teljes neve Nissan Juke NISMO RS, a kézi 6 fokozatú váltóval  és 218 lóerő teljesítményt tud leadni a motorja.

  

A kocsi összkerék meghajtással pár lóerővel gyengébb (214 LE), és fokozatmentes automata váltóval szerelik. Mindegyik Juke, turbófelöltős 1.6 literes, négyhengeres benzinmotort kap.  A kocsik értékesítésének kezdete 2014 elején lesz, az Egyesült Államokban. Összehasonlításban az alap Juke 190 lóerős, és a Juke NISMO 200 lóerős. Más részletei a kocsinak tartalmazzák a módosított külsőt, amihez tartozik az ültetett futómű. A Juke NISMO RS-nek, 37%-kal javult az aerodinamikai teljesítménye, ami köszönhető a módosított első lökhárítónak, és a hűtőrácsnak.

  

A normál ködfényszórókat, pedig lecserélték, vékony LED fényekre. A klasszikus NISMO, piros hangsúlyozó vonalat is kapott, plusz piros külső visszapillantó házakat és zongoralakk fekete B-oszlopokat. A speciális modell elérhető lesz három színben – Sapphire Black (zafír fekete), Brilliant Silver (Briliáns ezüst), és Pearl White (gyöngyház fehér). A Juke NISMO RS szintén kap egyedi 18”-as alu. felniket, nagyobb fékeket, és Recaro első ülés, piros bőrrel kiegészítve. A kocsihoz egy opciós csomag is elérhető, ami a navigációs csomag, NissanConnect-vel. A csomag szintén tartalmazza a Rockford Fosgate ecoPunch audio rendszert, USB csatlakozóval.

2013. 11. 21., 18:34:10

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet