MENÜ

                                                                                                                  

2014 Mercedes SLS AMG GT Final Edition

A nemrég bemutatott kárpótló képek után, a Mercedes SLS AMG GT Final Edition-ről,  hivatalos képek is megjelentek. A sport kocsit, limitált darabszámban fogják, értékesíteni, ami összesen 350 db-ot jelent. Az új SLS AMG GT Final Edition, mellett még szintén debütálni fog, az új S65 AMG bálna Merci.

  

A két kocsi egyszerre mutatkozik be, a Los Angeles-i, és a Tokyo-i autókiállításon, ugyan azon a napon, mindkét helyen. Az új SLS modell szintén elérhető lesz Coupe, és Roadster kivitelben, és a meghajtásáról, a már ismert 591 lóerős 6.2 literes V8-as motor fog gondoskodni. Az alap autót még néhány apró, design módosítással is ellátták, mint az új motorháztető, vagy az apró szénszálas külső elemek, fekete alu. felnikkel.

   

A Final Edition az utolsó változata lesz az SLS AMG-nak, amit még a régi, 300SL Gullwing legendás Mercedes modell, ihletett meg. A kocsi esedékes leváltása 2015-ben, lesz, amikor jön az utód a Mercedes SLC, ami kisebb, és olcsóbb lesz, valamint még közvetlen riválisa a Porsche 911-nek. A kocsit már 2009 óta értékesítik, ez idő alatt már kapható belőle Coupe, Roadster, GT, Black Series, Electric Drive (elektromos változat), és GT3 versenyautó. Az utolsó változata pedig, a Fina Edition lesz. A kocsi árát még nem jelentették be, de az alap modell induló ára 189 720€/ 60 001 100 Ft. 

2013. 11. 16., 12:33:47

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet