MENÜ
   
 

2014 Hyundai Genesis sedan

A Koreai autógyártó a Hyundai, nem rég bemutatta az új nagy sedan-ját. Az új modell a 2. generációs Genesis sedan lesz, aminek első generációját Európában nem értékesítették, csak a kupé változatát. Az új modell már az Európai piacra is meg fog érkezni. A Genesis olyan ellenfelekkel veszi fel a versenyt, mint az Audi A6, a BMW 5, és a Mercedes-Benz E-osztály.

 
 

2014 Hyundai Genesis

 
 

Az új sedan-hoz hamarosan az új Genesis Coupe-t is bemutatják. Az új modell, új technikai segédeszközöket is kapott, mint a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert, holttér figyelmeztetőt, szélvédőre kivetített kijelzőt (head-up display), és az automata vészfékezést. Az utasterében új a középkonzolon elhelyezett 9.2”-es érintőképernyő, aminek menüje forgógombbal vezérelhető. 

 
 

2014 Hyundai Genesis

 
 

A következő generációs Genesis, stílusában nagyon hasonlít, a BMW 5-re a lapos hosszú motorháztetővel, és még oldalnézetből a fényszórók is hasonlítanak rá, plusz a kocsi új hatszögletű hűtőrácsot is kapott. Az új modell osztály-vezető utastérrel rendelkezik. A Genesis hátsókerék-meghajtású, de új HTRAC összkerék-meghajtással is elérhető lesz. A kocsin még új, az új fejlesztésű multi-link hátsó felfüggesztés, és merevebb lett a karosszéria.

- Kartos Patrik - 

2013. 11. 28., 18:44:07

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet