MENÜ

  

2014 Honda Odyssey - JP

Honda megmutatott néhány információt, és képet az új 5. generációs Edyssey-ről "a Japán piacos". A megújult Odyssey, tágas és kényelmes maradt, mint az előző generációk. Az új modell, a megújult hajtásláncot, és új ultra alacsony padlós platformot kapott, plusz a fogyasztása is alacsonyabb lett. Az új generáció már hátsó tolóajtókat kapott, a hagyományosak helyett, és nagyobb belmagassága lett. 

  

A belmagasság mellett csökkent a padló magassága, - ami az ultra alacsony padlós platformnak köszönhető, ami biztosítja a kiemelkedően nagy utasteret, amivel a kategóriája legjobbja, és emellett vezetési teljesítményben is kiemelkedik az egyterűek közül. A méretes oldalsó tolóajtók kényelmes beszállást biztosítanak, és még az ülések variálhatósága is rugalmasan változtatható. A kocsi meghajtásáról pedig egy 2.4 literes DOHC i-VTEC benzinmotor gondoskodik, ami biztosítja a megfelelő gyorsulást, dinamikusságot, és mellette még takarékosabb lett.

  

A 2.4 literes motorhoz pedig egy CVT (7 fokozatú kézi mód – Odyssey Absolute esetében) automata váltót szerelnek, ami egy sedan vezetési élményét, és stabilitását biztosítja a vezetőknek.  A megújult Odyssey, stílusosabb, sportosabb külsőt kapott, a méretes hűtőrácsa pedig az orrában rejlő motor teljesítményét mutatja. Az utastér a magasság növekedés mellett, hosszára és szélességére is növekedett, ami nagyobb helyet és kényelmet biztosít az utasoknak.  A vékonyabb oszlopok és a nagy üveg felületeknek köszönhetően, biztonságosabb és még a kezelhetősége is könnyű.  

  

Az utastérben, az újdonság a navigációs képernyő, amin a parkolás segítőrendszer képe jelenik meg „Multi-view kamera rendszer". A Honda intelligens parkolás segítő rendszere is elérhető lesz hozzá, ami kiválassza a megfelelő parkolóhelyet, és automatikusan bekormányozza a parkolóba az autót. Az autó biztonsági rendszereket is kapott, ami tartalmazza a holttérfigyelőt, City-brake system – városi fékrendszert. 

Még több kép itt!

2013. 11. 02., 16:51:33

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet