MENÜ

                                                                                                                                              

2014 Focus tuning, a SEMA Show-n

2013 SEMA Show előtt, néhány kocsit már megmutattak, a gyártók. Most a Ford Fiesta-k után, a Focus tuning változatokon volt a sor.

Focus ST-t már kezelésbe vette, a Drag Racing Against Gangs & Graffiti, ami egy rally stílusú verdát hozott össze. A kocsi kapott LED rendőrségi fényhidat, és az utastérben elhelyeztek fegyver tartót. A Focus egy szokásos fényezést kapott. A tuning modell, más részletei tartalmazzák, a Wilwood fékeket, Eibach Springs felfüggesztést, és a Motegi Racing felniket.

A kiállításon a 2014 Focus ST, a Vintage Team Lotus színeiben is megjelenik. Az alkotói, a Green Filter USA csapata, akik a zöld és arany színeket használták a kocsin, mint a Lotus csapata.  A Focus ST-ből, még a Dél Californiai kulturához illő, tuning változat is megjelenik, amit a PM Lifestyle készített. A kocsi tartalmazza a szénszálas karosszéria elemeket, és az egyedi fényezést, az Axalta-tól.  Az utastere tükrözi az utcai rally stílust, a Sparco Chrono Road ülésekkel, és az 5 pontos övekkel (Schroth Racing-től).

  

A 2013 Ford Focus ST, a European Car Magazine-val készült. A kocsi nem feltűnően változott, de sokkal agresszívebb lett, mint az alap modell, és még könnyű szénszálas kiegészítőkkel is feldobták. Az utasterét sem hagyták, átalakítás nélkül, de ezt csak a kiállításon tudjuk meg. A 2014 Ford Focus ST-t, az Universal Technical Institute is kezelésbe vette, és a klasszikus Gulf Racing színeit kapta meg a kocsi. A verdán még észrevehetőek a 19“-es felnik, és a méretes hátsó szárny, amit a WRC kocsikról ismerhetünk.

  

Az M&J csapata sem unatkozott, a Focus ST-jük, a Cosworth és Ford Racing alkatrészekkel is fellett dobva. A kocsi teljesítménye 30%-kal emelkedett. A Focus után, még nyilvánosságra hoznak képet, a Ford Transit Connect módosított változatairól, amiket október 24-én mutatnak meg. A Transit után, pedig az F-150 és Super Duty truck-okon a sor, amikről több információt, és képeket október 31-én adnak. 

2013. 10. 23., 20:13:20

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet