MENÜ
     

 

 

2014 Chevrolet Silverado pick-up

Chevrolet bemutatta a 2014-es Silverado High Country-t, ami az új felszerelés szintű változat, a márka felfrissült Silverado pickup-jánál, valamint a High Country lesz a csúcsmodell a Silverado sorozatban. A magasabb szintű prémium felszerelés Western stílusú megjelenést ad a kocsinak. A Silverado High Country csatlakozik a LTZ és Z71 felszereléshez, és az érkezése várhatóan ősszel lesz.

 

 

2014 Chevrolet Silverado High Country & trailer

 
Az új Silverado High Country néhány megkülönböztető karosszéria elemet is tartalmaz felszerelésében, mint a króm hűtőrácsot, a halogén vetítő lencsés fényszórókat, és a karosszéria színére fújt első és hátsó ütközőket. A króm még visszatér a 20"-os felniken, az oldalsó díszléceken, a kilincseken, és a visszapillantókon. Az utastér is felfrissült a 2014-es Silverado-knak, az új High Country felszerelés szintnél, ami tartalmazza a nyereg barna exkluzív High Country belsőt, az új fűtött és hűtött prémium bőr első kagylóüléseket, a High Country logóval a fejtámlákon, a Chevrolet MyLink információs rendszert - a 8" colos képernyővel, a Bose prémium audio rendszert, és a hátsó parkolás segítő rendszert.  

 

2014 Silverado HighCountry - int -

 

Az alap High Country az új Ecotec3 5.3 literes V8-as motort kapja meg, ami 355 lóerőt teljesít. A vevők számára még elérhető lesz 6.2 literes verzióval is. Az 5.3 literes Silverado hátsókerék meghajtást kap, és a városi fogyasztása akár 10.2 l/100 km (23 mpg) is lehet városban. Az extra listáról elérhető lesz a navigációs rendszer, a napfénytető, és a hátsó üléssor szórakoztató rendszere. A jelenleg kapható verziók szerint a legolcsóbb 31 715 - 43 465 $. A többi verzió csak később érkezik.

- Kartos Patrik - 

2013. 05. 07., 23:04:05

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

2015 ABT RS3 Sportback

 

 

 

 

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet