MENÜ
   

 

 

2014 BMW 2er M Performance

BMW, új 2-es  modelljéhez, elérhető lesz, az M Performance csomag, márciustól „2014”. A csomag részei, a BMW M235i Racing-től származik. Az M Performance csomag elérhető lesz, benzines és dízel meghajtású 2-es BMW-khez. A csomag tartalmazza a motor, a felfüggesztés, az aerodinamika, az utastér, a teljesítmény és a gyorsaság feljavítását.

 
    
A kocsi merevebb, és 20 mm-rel alacsonyabb felfüggesztést kap, plusz nagyobb 19”-es felniken ül a kocsi. A 2-es BMW, még új lengéscsillapítókat, rövidebb rugókat, könnyebb féktárcsákat, és festett féknyergeket kapott. Az M235i-hez még ezek mellett elérhető, a sport kipufogó, és a mechanikus sperrdifi. A vizuális változások tartalmazzák, az új aerodinamikai karosszéria kit-et, amihez tartozik a szénszálas hátsó spoiler, és diffúzor, az új első ütközők, és a nagy légbeömlők.  
      

A változások az utastérben is folytatódnak, a szénszál felületekkel, és az Alcantara kormánykerékkel. A kocsi még verseny kijelzőt is kapott a kormánykerékre, ami világít ha szükséges váltani. Az opciók növelik a 220d teljesítményét is, 16 lóerővel, és a nyomatékát 40 Nm-rel. 

 - Kartos Patrik -

2013. 11. 29., 10:07:37

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet