MENÜ

                                                                                                                                                    

2014 Audi TT-S Limited Edition

Audi TT-S Limited Edition, egy külön kiadás lesz, az eladott 500 000 példány után, és várhatóan ezek lesznek az utolsó darabok a TT-S-ből. Limitált szériás változatból 120 db megy az Egyesült Királyságba, és az áruk 38 806£ (kb. 13 mil. Ft/ 43-43 ezer €) és 42 320£ (kb. 14,5 mil. Ft/ 48 000€ ) előbbi a Coupe, az utóbbi a Cabrio változat ára). A külön kiadású verzió vonásai Coupe és Cabrio kivitelben tartalmazzák a fix hátsó légterelőt (spoiler), mint a legerősebb TT-RS verzió, és még kap nagyobb 19”-es felniket.

  

A kocsi a 2.0 literes TFSI motort fogja használni, aminek teljesítménye 272 lóerő. A vevő kérheti kézi, illetve S-tronic automata váltóval, amik 6 fokozatúak. A Dupla-kuplungos (S-tronic) váltóval a TT-S gyorsulása 100 km/órára 5.3 másodperc, és a csúcssebességét az elektronika 250 km/órára korlátozza. A TTS tartalmazza a frissebb karosszéria készletet, a sport futóművet, négyszögletű kipufogó véget, és az Audi magnetic ride lengéscsillapítókat. Az előbb említettek mellet még a felszerelése tartalmazza a LED nappali futófényeket, a xenon fényszórókat, és a klímát. Az utastér speciális Impulse szürke bőr üléseket kap, baseball kesztyű varrással, ellensúlyozva a szürke és sárga fényezést.

Az utastér felszerelését sem hagyhatjuk ki, ami már tartalmazza a vezetés támogatást, és a szórakoztató extrákat is, olyanokat, mint a DVD-alapú navigációt, Bluetooth, iPod csatlakozást, BOSE audio rendszert, tempomat-ot, és utastér világítás csomagot. A legfrissebb TT-S modellek exkluzív fényezéssel lesznek megjelölve, a Coupe Nimbus szürke, és a Roadster Imola sárga. A második generációból várhatóan ezek lesznek az utolsó darabok, mivel már a következő évben bemutahatják az új 3. generációs TT-t. A várható bemutató a Genfi autókiállításon lehet, márciusban. 

2013. 10. 13., 17:11:02

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet