MENÜ
     
 

HU  

 
 

2013 Mercedes-Benz GL63 AMG

Mercedes újabb modellje csatlakozik az AMG testvéreihez, az ML63 AMG-hez és a G63 AMG-hez, ami az új GL63 AMG lesz, aminek várható érkezése a 2013 első negyedévében lesz. Az újratervezett GL Mercedes-t kezelésbe vette a Mercedes AMG sport részleg. A 2013-as GL350 Bluetec, GL450 és a GL550 szeptemberben érkezik meg a márkakereskedésekbe. Az új GL63 AMG sport SUV modell, egy 5.5 literes twin-turbós V8-as motort kap, ami 557 lóerőt és 700 Nm nyomatékot ad le.

 
 

Az új AMG családtag, a legnagyobbak között kap helyet

 
 

Ha minden igaz, a 0-100 km/órás sprintje 4.9 másodperc, és csúcssebessége 250 km/óra, amit az elektronika korlátoz. A teljesítményét a négy kerékhez, az AMG Speedshift 7-fokozatú automata váltón keresztül jut el a kerekekhez, és a 4MATIC állandó összkerék-meghajtású rendszerrel. Az alap GL63 AMG néhány technikai megoldásai olyanok, mint az AMG Drive Control sport felfüggesztés Airmatic csomaggal, és az adaptív csillapítással, valamint Active Curve System aktív első és hátsó stabilizátor rúd, AMG sebességfüggő sportkormánymű, és az AMG nagyteljesítményű fékeket.

 
 

  

A vad külső, a megszokot luxust takarja, egy kis sportos részlekkel

 
 

A GL63 AMG megkülönböztető részei, ami az AMG Mercedesekre illik. Itt vannak a 21"-es alu. felnik, a piros féknyergek, az új első lökhárító, nagy légbeömlőkkel, LED nappali világítással, kiszélesített sárvédőkkel, az új hátsó ütköző diffúzorral, rozsdamentes acél fellépők, és az AMG sportkipufogó rendszerrel. A hétszemélyes utastérben prémium bőr kárpit fogad, a lapos alsórészű AMG sport kormánykerékkel, és az alumínium pedálokkal.

- Kartos Patrik -

2012

 
     

 

hit counter

website counter

 

Reklám

 

 

 

Reklám

Asztali nézet