MENÜ

 

Mazda3 sedan

A következő induló az új Mazda3 sedan a Mazda megújuló modell családjában. Az új modellel az Audi nagy vetélytársa lehet, pontosabban az A3 Sedan-nak amiben internet szolgáltatás is elérhető lesz, ahogy a Mazda3 és Mazda3 Sedan-nál is. A hatalmas népszerűség sem marad el, a Kína, Oroszország, az Egyesült Államok és Európa piacán.

Valószínű, hogy az új Mazda3 lesz a legtöbbet értékesített modell a kategóriájában. Ahogy az új Mazda3 hatchback-et úgy a Sedan-t is a Mazda6 design-ja ihlette meg. A sedan hűtőrács is megújult, ahogy a felszerelése is javult ami a Mazda KODO design nyelvét tükrözi, ami a Mazda6-on mutatkozott be igazán. Az atletikusabb és sportosabb stílusával a fiatalabb vevőket célozza meg a Mazda. Az utasterét illetőn a 3-as Sedan utastere megegyezik a hatchback verzióval. A frissebb design és javuló anyagminőség erre az új modellre is igaz.

A 3-as sedan még az újnak mondható head-up (szélvédőre vetíti a fontos adatokat) kijelzőt is megkapja. Az új modellnek nagyobb hátsó túlnyúlása és nagyobb csomagtere lesz. A jelenlegi információk szerint a kocsi motor választéka várhatóan azonos lesz az 5 ajtóséval. Az új 1.5 Skyactiv-G 100 lóerős benzimotort biztos megkapja, ahogy a 2.0 literes benzinmotort két teljesítménnyel 120 és 165 lóerővel. A dízel fronton a Mazda6-ból már ismerős 2.2 literes dízelmotorok lesznek elérhetők.

2013

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet