MENÜ

 

Leleplezték az új Lexus LS-t

Lexus a jelenlegi LS szériáját felfrissítette, új stílussal, és extrákkal. A világ újdonság az LS szériában az F Sport változat, amit a San Francisco-i Auto show-n leplezték le, a világ előtt. Az új LS is a már a GS Lexus-ról ismerős orrt kapta meg, ami a CT200-al kezdődött 2011-ben és ez lett a tovább fejlesztett változatának eredménye, és már ez az új  Lexus-ok védjegye, amiről bármikor felismerhetjük.

   

Az új orron kívül a lámpatestek is újak lesznek, ehhez még jön az opciós tételek között megtalálható LED lámpák. A motor választék ugyanaz marad, az LS460-val és az LS600h-val. Az F-Sport az alap 460-on mutatkozott be, a San Francisco-i Auto show-n aminek teljesítményéről a már ismert 4.6 literes V8-as motor gondoskodik, a 380 lóerejével. A kocsi teljesítmény növeléséről nem mondtak semmit, de a kormányzása és a felfüggesztése élesebb (sport) beállítást kapott.

  

A Torsen limited slip differential segítségének köszönhetően lett a hátsókerék meghajtású LS-ből Sport prémium kategóriás kocsi. A két tonnás Lexus megállásáról elöl 6 dugattyús Brembo fékek gondoskodnak, és váltófüles automata sebességváltóval és ehhez egy érzékelő kapcsolódik, ami a gázpedál állását figyeli és előkészíti a visszaváltáshoz a fokozatot.

2012-2013?

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet