MENÜ
   

 

 

2013 BMW M3 Coupe Lime Rock Park Edition

BMW Észak-Amerikában bejelentette az új 2013 M3 Coupe Lime Rock Park Edition modellt, amiből 200 db készül majd, és a gyártását nyáron kezdik meg. A BMW és a Lime Rock Park együttműködik az M3 Coupe Lime Rock Park Edition alkotásában, és ünneplik a hosszú időre visszatekintő kapcsolatot a BMW automobiles és a híres Lime Rock Park versenypálya között, valamint 1000 szenvedélyes versenyzővel és rajongóval, akik csatlakoztak.

 
 
A szállítások tervezett indítása szeptemberben lesz, és a kezdőára 70 995$ (kb. 16,7 – 16,8 mil. Ft). A BMW M3 Coupe Lime Rock Park Edition alapját az ikonikus BMW M3 Coupe adta, ami már most a negyedik generációnál tart. A fejlesztés alatt együttműködtek Skip Barber-vel, és a Lime Rock Park-val. Mindegyik autó kivételes Fire Orange fényezést kap és jellemzői az antracit és a fekete szövet ülések a Nappa bőr betéttel. A népszerű Competition Package-vel is felszerelt, és az M3 védjegyét is megkapta a szénszál kompozit tető formájában.  
   

Az alapfelszerelés része a könnyű inconel-titánium kipufog, a szénszálas első és hátsó aerodinamikai segédeszközök, és az Antracit Alcantara lapos fenekű kormánykerékkel. Mindegyik M3 Coupe Lime Rock Park Edition gyorsan azonosítható lesz a számozott táblával, amit a közép konzolon helyeztek el, valamint kapott egyedi matricát a bal hátsó ablakon és igazolást a hitelességről. Az új M3 speciális változat kapott 6-fokozatú kézi váltót. A Lime Rock Park, Amerika egyik legismertebb utcai verseny helyszíne, és folyamatos hajtás van rajta a nyitás óta, 1957-től.

- Kartos Patrik -

2012
 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet